Tatar podawany w kości wołowej; polędwica wołowa, musztarda francuska, cebulka perłowa, marynowane grzybki shimeji, konfitowane żółtko
Klasyka gatunku podawana z domową focaccią
1. Pate z kurzych wątróbek z musem borówkowym
2. Kaszanka regionalna na czarnym pieprzu z musem mango
3. Baba ghanoush z musem mango-chilli
Idealna propozycja dla osób poszukujacych niebanalnych smaków
Pieczony burak, orzech włoski, rukola, truskawkowy vinaigrette, truskawki, feta
Carpaccio to hotelowy klasyk - bogate połączenie smaków i kolorów
Pierożki z kaczką, pietruszka, oliwa ziołowa
Polecamy do bulionu wziąć olej z kopru (gratis) - dopełnia smak
Leśne grzyby, chips z parmezanu, pieczarka, kwaśna śmietana
Chips z parmezanu przełamuje delikatność naszego kremu
Jajko, podgrzybek wędzony, boczek, biała kiełbasa
Nasza wersja żurku gotowanego na maślance (PRZEPIS REGIONALNY)
Kurczak z grilla, mix sałat z vingrettem oraz ryż
Nasza wersja dla lubiących SPORT, góry i lekkie potrawy
Podawany z czerwoną kapustą i ziemniakami palonymi w popiele
Specjalnie dla Państwa wędzimy schab we własnej wędzarni (PRZEPIS REGIONALNY)
Pierś z kurczaka z puree marchewkowym, marchwią, frytkami z polenty i piklowaną rzodkiewką
Frytki robimy z kaszki kukurydzianej, aromatyzowanej czosnkiem
Delikatna, długo pieczona pierś z kaczki podawana z puree ziemniaczanym, marynowaną dynią, błotną żurawiną oraz sosem demi glass
Mięso pieczone z jabłkami, w połączeniu z żurawiną i francuskim sosem tworzą idealną kompozycję
Filet z łososia, makaron udon w sosie teriyaki z warzywami, kiełki fasoli mung, prażony sezam
Sos robimy według naszego przepisu
Podawany z kapustą zasmażaną oraz ziemniakami
Tradycyjny domowy sposób przyrządzania (PRZEPIS REGIONALNY)
Ryż arborio, leśne grzyby, świeży rozmaryn, cytryna, cebula dymka, ser parmigiano
Fenomenalne połączenie włoskiego ryżu i grzybów aromatyzowanych świeżym rozmarynem oraz cytryną
W panierce z pistajci, podany z puree z buraka, burak piklowany i wegańska śmietana z nerkowca
To nasz WEGAŃSKI HIT - pozycja obowiązkowa dla każdego wege maniaka
Bogata sałatka, w której skład wchodzą: kurczak, boczek, sałata rzymska, ser dojrzewający, dressing na musztardzie francuskiej i Anchois
Nasza wersja klasycznej sałatki CEZAR
Świeży włoski makaron, szpinak, parmezan, czosnek, pomidorki koktajlowe
Klasyczny przepis ze świeżym makaronem
Chałka, kurczak, mix sałat, pomidor, ogórek, ser mimolette, sos słodko ostry
Domowa brioszka, mięso wołowe, boczek, ser cheddar, sałata, pomidor, ogórek konserwowy, chutney z czerwonej cebuli
Brioszka to rodzaj słodkeij bułki, którą wykonujemy samodzielnie
Polędwica wołowa, zapiekane talarki z parmezanem i ziołami, smażone warzywa, sos demi glace
Dodatki: mix sałat, frytki stekowe, grillowane warzywa, mix naszych pikli
Z jabłkami i cynamonem i kruszonką na wierzchu
Z dodatkiem lodów
Podawany z dodatkiem lodów waniliowych i świeżych owoców
Fondanta robimy na miejscu wedle receptury Szefa
Pdawany na chrupkim spodzie z białą czekoladą
Według domowej receptury
Degustacyjne kolacja 5 daniowa:
Amuse bouche * Carpaccio z buraka * Krem z leśnych grzybów * Risotto rozmarynowo-grzybowe * Przerywnik – granita * Pierś z kurczaka * Fondant czekoladowy * Nalewka
W przypadku alergii menu ulega zmianie.
O szczegóły zapytaj obsługę!
O skład zapytaj obsługę!
idealnie orzeźwiająca!
(pepsi, mirinda, 7- up, tonic)
słodka pomarańcza i soczysty grapefruit
cynamonowa lub malinowa
Białe wino z włoskiego regionu Apulia. W zapachu rześkie i subtelne, delikatnie kwiatowe. W ustach gładkie, przyjemne.
Młode, półwytrawne włoskie wino, delikatnie owocowe, przyjemne. W smaku subtelne, delikatne, ale również finezyjne.
Wino o aromacie wiśni połączonych z jagodami, z delikatnym podbiciem cynamonowym. Dobrze zbudowane, miękkie z owocową końcówką.
Wino o przyjemnym aromacie świeżych owoców przemieszanych z nutami kwiatowymi oraz delikatnym, słodkawym smaku.
Elegancki nos o aromacie czarnej porzeczki i wiśni, tło pikantne i ziemiste. Świeży i soczysty smak, na podniebieniu akcenty wiśni, orzechów i papryki. Niezwykle długi finisz ozdobiony lekkimi taninami.
Wino o aromatach harmonijnie połączonych z subtelnymi nutami wanilii i pieprzu. W ustach delikatne, krągłe i świeże, o długim, lekko przyprawowym posmaku.
Włoskie czerwone wino wytrawne o wyraźnie owocowy nosie oraz pełnych, miękkich, dobrze zbudowanych, umiarkowanie tanicznych i dobrze zbalansowanych ustach.
Wino o eleganckim bukiecie pełnym aromatów owoców cytrusowych przemieszanych z nutami kwiatowymi. W ustach subtelnie słodkie, świeże i zrównoważone.
Wino o cytrynowej barwie i nosie pełnym aromatów tropikalnych i skórki chleba. W ustach smaczne i rześkie, o przyjemnym owocowym posmaku.
Wino mocnych aromatów cytrusowych i owoców tropikalnych przemieszanych z nutami białych kwiatów. W ustach lekkie i orzeźwiające, o długiej owocowej końcówce.
Wino z Nowej Zelandi roztaczjące wokół aromaty agrestu i melona przemieszane z nutami ziołowymi. W ustach delikatne, pełne owocu, przyjemnie odświeżające.
Wino o aromatach świeżych czerwonych owoców wzbogaconych odelikatne nuty kwiatowe. W ustach dobrze zbudowane, rześkie, o smaku będącym kontynuacją owocowych aromatów.
półsłodki
wytrawny
Wino o aromatach dojrzałych moreli, bananów, zielonych jabłek, chleba i drożdży. W ustach zrównoważone, o odświeżającej kwasowości i przyjemnym owocowym smaku.
wytrawny
Lager/Porter/Pszeniczne/Mastne/West Coast/Double IPA
Wódka PREMIUM
Zapisz się na nasz newsletter
Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.
OK, zamknij